Descoperă Casa Tip 1

Complexul rezidențial CityHouse Residence găzduiește 49 de case, segmentate în Fazele 1, 2 și 3. Faza 1 cuprinde cele mai multe imobile din complex și este dedicată în special familiilor la început de drum, care doresc spațiu generos pentru toate planurile lor.

Casele 1-6, 16-18 și 35-40 fac parte din Faza 1 și reprezintă o alegere excelentă dacă luați în calcul mutarea în CityHouse Residence, oaza de liniște și relaxare din capitală. Cu o suprafață de teren în proprietate de 114 mp și o curte cochetă de 40 mp, Casa Tip 1 va fi pe placul familiilor ce caută un spațiu de locuit ofertant.

CUM ARATĂ Casa Tip 1

Casa Tip 1 este formată din Parter + Etaj + Mansardă, oferind multiple idei de amenajare și mobilare pentru cei care o aleg. Parterul este format din holul de intrare, bucătărie, living și dining, precum și din debara, toaleta de servici și spălătoria. Totul se traduce printr-un spațiu de relaxare și petrecere a timpului liber alături de cei dragi, într-un cămin primitor și spațios. Etajul Casei Tip 1 este compus din hol și dressing, dormitorul matrimonial, o cameră adițională, precum și o baie suplimentară. Noi îl catalogăm drept zona ideală pentru petrecut nopți în tihnă, departe de agitația de la parter. Puteți dedica aici atât camera voastră, cât și camera celui mic, aproape de voi.

Mansarda Casei Tip 1 este mai mult decât generoasă în termeni de spațiu, dar și de imaginație. Cei 40 de metri pătrați sunt suficienți pentru o cameră de divertisment sau dedicată oaspeților, cu o baie de 6,5 metri pătrați la îndemână în fiecare moment.

Grădina ideală pentru zilele de vară, locul de parcare inclus în preț, accesibilitatea față de magazine și alte puncte de interes, precum și siguranța dată de măsurile de securitate ale cartierului fac această alegere una cu adevărat inspirată.

Cum este construită Casa Tip 1

Pentru că durabilitatea este un cuvânt important pentru orice familie, veți fi bucuroși să aflați că imobilele din CityHouse Residence au fost construite cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță ca reper constant. Ce înseamnă asta mai exact?

Pe lângă spațiile verzi, locul de joacă dedicat din complex și acccesibilitatea față de punctele de interes și oraș în sine, am mizat pe materiale de calitate de la construcție și până la facilități. Zidăria este realizată din blocuri de cărămidă Porotherm de 30 cm grosime, cu stâlpi, grinzi, centuri și planșee din beton. Mai mult, conform recomandărilor din studiul geotehnic, sistemul de fundare este realizat pe grinzi continue din beton armat.

Pereții despărțitori sunt din blocuri de cărămidă cu grosime nominală de 15 și 30 cm, iar peretele exterior este realizat din zidărie din blocuri de BCA de 30 cm și termosistem cu 15 cm polistiren expandat grafitat. În ceea ce privește tâmplăriile exterioare, acestea sunt executate din PVC și geam termopan triplu, cu gaz inert.

FACILITĂȚILE CASEI TIP 1

Racordate la rețelele de electricitate, apă, gaze și curenți slabe existente în zonă, imobilele din CityHouse Residence vor asigura un nivel optim de confort familiilor care aleg un stil de viață modern. Prepararea apei calde și a agentului termic se va face prin centrala cu gaze situată în interiorul fiecărei bucătării, într-un spațiu deschis și bine ventilat, în timp ce încălzirea spațiilor de la parter și etaje se face cu corpuri statice radiante.

Centralele termice cu gaze alese pentru CityHouse Residence utilizează o tehnologie modernă și performantă, cu randament de ardere de 98% și recuperator de energie din gazele de evacuare – acestea garantează emisii de gaze infime și, ca atare, infim poluante pentru mediul înconjurător.

PLANUL CASEI TIP 1

Casele Tip 1 numerotate 1-6 au un preț de 139.900 €, la care se adaugă TVA 5%.

Ia legătura cu echipa CityHouse Residence pentru a afla mai multe despre noul tău cămin.

PLANUL ARHITECTULUI

Hai să vorbim mai multe la telefon

Sună-ne
Află disponibilitatea