Descoperă Casa Tip 2

Compus din 49 de case înșiruite, complexul rezidențial CityHouse Residence este segmentat în Fazele 1, 2 și 3. Faza 2 cuprinde o mare parte din complex și este dedicată familiilor care pun preț atât de confort, cât și pe spațiu.

Casele 7-15 și 41-49 fac parte din Faza 2 și reprezintă o alegere excelentă atât pentru familiile la început de drum, cât și pentru cele „cu experiență”. Cu o suprafață de teren în proprietate de 114 mp și o curte de 40 mp, Casa Tip 2 va fi cu siguranță pe placul vostru.

CUM ARATĂ CASA TIP 2

Casa Tip 2 este formată din Parter + Etaj + Mansardă, oferind imaginație cât cuprinde pentru viitorii locatari. Parterul este format din holul de intrare, bucătărie open space, living și dining, precum și toaleta de servici. Pe scurt, un spațiu interactiv, în care familia poate petrece atât zile pline de activități, cât și seri relaxante.

Etajul Casei Tip 1 este compus din hol și dressing, dormitorul matrimonial de 17,5 mp, o cameră adițională de 12 mp, precum și o baie suplimentară. Este ideal pentru amenajarea camerelor de odihnă atât pentru părinți, cât și pentru cei mici.

Mansarda Casei Tip 2 este extrem de spațioasă. Cei 40 de metri pătrați pot fi dedicați unei camere de divertisment, unei camere de oaspeți sau chiar ca spațiu de depozitare. Tot aici mai avem o baie de 6,5 mp.

Locatarii Casei Tip 2 se bucură la rândul lor de o grădină de 40 mp, ideală pentru zilele de vară, locul de parcare inclus în preț, accesibilitatea față de magazine și alte puncte de interes, precum și siguranța dată de măsurile de securitate ale cartierului.

Cum este construită Casa Tip 2

Ca toate imobilele din CityHouse Residence, Casa Tip 2 a fost construită cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță ca punct de plecare.

Constructorul a ales de la bun început materiale de calitate, de la construcție și până la facilități. Zidăria este realizată din blocuri de cărămidă Porotherm de 30 cm grosime, cu stâlpi, grinzi, centuri și planșee din beton. Mai mult, conform recomandărilor din studiul geotehnic, sistemul de fundare este realizat pe grinzi continue din beton armat.

Pereții despărțitori sunt compuși din blocuri de cărămidă cu grosime nominală de 15 și 30 cm, iar peretele exterior este realizat din zidărie din blocuri de BCA de 30 cm și termosistem cu 15 cm polistiren expandat grafitat. În ceea ce privește tâmplăriile exterioare, acestea sunt executate din PVC și geam termopan triplu, cu gaz inert.

FACILITĂȚILE CASEI TIP 2

Imobilele din CityHouse Residence sunt racordate la rețelele de electricitate, apă, gaze și curenți slabe existente în zonă și vor asigura un nivel optim de confort pentru familiile care aleg un stil de viață modern. Prepararea apei calde și a agentului termic se va face prin centrala cu gaze situată în interiorul fiecărei bucătării, într-un spațiu deschis și bine ventilat, în timp ce încălzirea spațiilor de la parter și etaje se face cu corpuri statice radiante.

Centralele termice cu gaze alese pentru CityHouse Residence utilizează o tehnologie modernă și performantă, cu randament de ardere de 98% și recuperator de energie din gazele de evacuare – acestea garantează emisii de gaze infime și, ca atare, infim poluante pentru mediul înconjurător.

Casele Tip 2 numerotate 7-12 au un preț de 139.900 €, la care se adaugă TVA 5%.

Ia legătura cu echipa CityHouse Residence pentru a afla mai multe despre noul tău cămin.

PLANUL CASEI TIP 2

PLANUL ARHITECTULUI

Hai să vorbim mai multe la telefon

Sună-ne
Află disponibilitatea