Descoperă Casa Tip 3

Complexul rezidențial CityHouse Residence, situat în zona de sud a capitalei, găzduiește 49 de case, segmentate în Fazele 1, 2 și 3. Faza 3 este dedicată în special familiilor restrânse, care pun accent pe intimitate și un spațiu de locuit compact.

Casele 19-34 fac parte din Faza 3 și reprezintă o alegere inspirată dacă luați în calcul mutarea în CityHouse Residence. Cu o suprafață totală construită de 160 mp, în care este inclusă și curtea cochetă de 40 mp, Casa Tip 3 va fi pe placul familiilor ce caută un spațiu de locuit dedicat lor.

CUM ARATĂ CASA TIP 3

Casa Tip 3 este formată din Parter + Etaj, deosebindu-se de celelalte două faze prin lipsa mansardei. Parterul este format din holul de intrare, bucătărie, living și dining, precum și din debara, toaleta de servici și spălătoria. Compartimentarea parterului maximizează spațiul dedicat și asigură necesarul unei familii restrânse, ce caută un cămin dedicat nevoilor sale.

Etajul Casei Tip 3 este compus din hol, trei dormitoare, precum și două băi. Chiar dacă nu posedă și mansardă, Casa Tip 3 folosește spațiul oferit în cel mai bun mod posibil și surprinde plăcut prin trei dormitoare de dimensiuni diferite, ideale pentru seri liniștite aproape de cei dragi.

Locatarii Casei Tip 3 se vor bucura și ei de o grădină elegantă, locul de parcare inclus în preț, accesibilitatea față de magazine și alte puncte de interes, precum și siguranța dată de măsurile de securitate ale cartierului fac această alegere una cu adevărat inspirată.

Cum este construită Casa Tip 3

Ca toate imobilele din CityHouse Residence, Casa Tip 3 a fost construită cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță ca reper esențial.

Constructorul a ales materiale de calitate, de la construcție și până la facilități. Zidăria este realizată din blocuri de cărămidă Porotherm de 30 cm grosime, cu stâlpi, grinzi, centuri și planșee din beton. Mai mult, conform recomandărilor din studiul geotehnic, sistemul de fundare este realizat pe grinzi continue din beton armat.

Pereții despărțitori sunt compuși din blocuri de cărămidă cu grosime nominală de 15 și 30 cm, iar peretele exterior este realizat din zidărie din blocuri de BCA de 30 cm și termosistem cu 15 cm polistiren expandat grafitat. În ceea ce privește tâmplăriile exterioare, acestea sunt executate din PVC și geam termopan triplu, cu gaz inert.

FACILITĂȚILE CASEI TIP 3

Toate imobilele din CityHouse Residence sunt racordate la rețelele de electricitate, apă, gaze și curenți slabe existente în zonă și vor asigura un nivel optim de confort pentru familiile care aleg un stil de viață modern. Prepararea apei calde și a agentului termic se va face prin centrala cu gaze situată în interiorul fiecărei bucătării, într-un spațiu deschis și bine ventilat, în timp ce încălzirea spațiilor de la parter și etaje se face cu corpuri statice radiante.

Centralele termice cu gaze alese pentru CityHouse Residence utilizează o tehnologie modernă și performantă, cu randament de ardere de 98% și recuperator de energie din gazele de evacuare – acestea garantează emisii de gaze infime și, ca atare, infim poluante pentru mediul înconjurător.

PLANUL CASEI TIP 3

PLANUL ARHITECTULUI

Hai să vorbim mai multe la telefon

Sună-ne
Află disponibilitatea