CASE MODERNE

CityHouse Residence se află în sudul capitalei și își propune să creeze un mediu ideal pentru dezvoltarea armonioasă a familiilor. Are în componență 49 de case înșiruite, toate cu un grad de finisare, dotare și echipare corespunzător cu exigențele contemporane.

O bună parte dintre casele CityHouse Residence beneficiază de P+1, grădină individuală și loc de parcare incluse. Sunt ideale pentru familiile la început de drum, dar și pentru cele care au deja mici campioni în componență. Poți descoperi aceste imobile în pagina Disponibilitate, sunt cele numerotate de la 19 la 34.

Restul imobilelor din complex beneficiază de P+1+Mansardă, grădină individuală, dar și loc de parcare incluse. Acestea sunt potrivite pentru familiile numeroase, care vor aprecia cu siguranță mansarda și posibilitățile pe care le aduce.

CityHouse Residence este o oază de liniște și normalitate în peisajul capitalei. Familiile care aleg să se mute aici beneficiază de grădină individuală spațioasă, locuri de parcare supraterană în fața fiecărei case, pază privată 24/7, precum și de un loc de joacă pentru cei mici, complet echipat pentru distracție fără limite. Acesta măsoară 650 mp și va fi cu siguranță atracția copiilor care vor crește în CityHouse Residence.

Complexul are de asemenea o parcare spațioasă pentru vizitatori, ce măsoară 350 mp. Grija locului de parcare, atunci când prietenii sau cei dragi vă vizitează, este acum de domeniul trecutului – vor putea parca în siguranță, aproape de tine.

IDEALE PENTRU FAMILII

CityHouse Residence este complexul rezidențial gândit special pentru familii. Pe lângă locul de joacă generos amenajat special pentru cei mici, accesul securizat pe bază de cartelă la intrarea în complex sau camerele de luat vederi din cartier adaugă un strat surplimentar de siguranță.

Mai mult, spațiile verzi și magazinele din apropiere sunt garanția că CityHouse Residence este un complex cu adevărat integrat în peisajul urban al capitalei.

Iar cum siguranța înseamnă totul, au fost propuse pentru clădiri materiale incombustibile sau greu combustibile în zonele cu risc de incendiu, dar în general în tot sistemul constructiv al imobilului. Centrala termică beneficiază de o suprafață suficient de mare de decompresie, aceasta fiind instalată în zona de bucătărie a salonului de zi.

Prin natura funcțiunii adăpostite au fost avute în vedere următoarele elemente de bază: siguranța circulațiilor pe verticală, prevenirea căderii în gol a copiilor și a adulților, evitarea accidentelor provocate de sistemul de distribuție a energiei electrice și de funcționare a echipamentelor electrocasnice.

Toate aceste măsuri de siguranță se traduc prin grija pe care o avem față de familiile care vor alege CityHouse Residence ca noul lor cămin.

CONSTRUCȚIE SOLIDĂ

În ceea ce privește sistemul constructiv, zidăria este realizată din blocuri de cărămidă (Porotherm) de 30 cm grosime, cu stâlpi, grinzi, centuri și planșee din beton. Sistemul de fundare este realizat pe grinzi continue din beton armat conform recomandărilor din studiul geotehnic.

Proiectarea structurii s-a făcut cu respectarea riguroasă a modalității de calcul, a conformării de ansamblu și a rezolvărilor de detaliu cuprinse în Normativul p100 reactualizat și completat și a tuturor celorlalte normative conexe.

A fost concepută și verificată prin calcul o structură din beton armat în condițiile specifice de fundare corespunzătoare prevederilor studiului geotehnic.

Pereții despărțitori sunt din blocuri de cărămidă cu grosime nominală de 15 și 30, corespunzător tipului de spațiu definit (umed, uscat, etanș-izolator).

Peretele exterior este realizat din zidărie din blocuri de BCA de 30 cm și termosistem cu 15 cm polistiren expandat grafitat. Tâmplăriile exterioare eficiente termic sunt executate din PVC și geam termopan triplu, cu gaz inert.

Fațada cu termosistem cu polistiren expandat grafitat de 15 cm și vopsele acrilice texturate. Tâmplării eficiente termic din PVC și geam tip tripan.

Șarpanta din lemn ecarisat și ignifugat de producător cu astereală din scândură de 20×3 cm, cu strat de difuzie și membrană pentru vapori. Învelitoare din tabla faltuită vopsită în câmp electrostatic ral 7060.

Suntem siguri că vei aprecia materialele de calitate și dotările alese, vor asigura un nivel de confort cel puțin optim.

INSTALAȚII DE CALITATE

Construcția propusă va fi racordată la rețelele de electricitate, apă, gaze și curenți slabi existente în zonă. Prepararea apei calde și a agentului termic se face în centrala cu gaze situată în interiorul fiecărei bucătării a unităților, într-un spațiu deschis și bine ventilat. Încălzirea spațiilor de la parter și etaje se face cu corpuri statice radiante, dar în zonele umede se va instala și panou tip port-prosop.

Centralele termice cu gaze utilizează o tehnologie performantă cu randament de ardere 98% și recuperator de energie din gazele de evacuare care asigură emisii de gaze minime și, în consecință, infim poluante.

Instalația de evaucuare a apelor menajere în rețeaua de canalizare va fi gândită de așa natură încât să poată prelua fără probleme cele 12 unități unifamiliale. Descrierea detaliată a instalației de evacuare este făcută în memoriul de specialitate.

Toate acestea, ideale pentru familiile care aleg CityHouse Residence.

PLANUL CASEI TIP 1

PLANUL CASEI TIP 2

PLANUL CASEI TIP 3

Sună-ne
Află disponibilitatea