DESPRE DEZVOLTATOR

Societatea Inomar SRL a fost înființată în anul 2007 și este implicată în mai multe domenii de activitate, printre care dezvoltarea imobiliară – parcuri industriale și cartiere rezidențiale.

În acest moment, societatea are în dezvoltare un bloc de apartamente în Constanța, parcuri industriale în Constanța, Cluj-Napoca, Arad, Focșani și Brăila. De asemenea, va dezvolta un cartier de case în județul Brăila pe un teren de aproximativ 36.000 mp și în București un proiect rezidențial de case în două sau mai multe faze de construire pe un teren de 24.000 mp.

CityHouse Residence București

Dezvoltatorul are o vastă experiență pe piața imobiliară din România și are ca obiectiv principal satisfacerea nevoilor și a necesităților celor care doresc să locuiască aproape de oraș într-o zonă liniștită, într-o comunitate fericită, cu toate utilitățile necesare și cu acces la mijloace de transport în comun.

CityHouse Residence se află în partea de sud a Bucureștiului, cu acces direct către centrul orașului, dar în același timp în afara zgomotului și a agitației urbane.

Sună-ne
Află disponibilitatea