Nu doar o casa, ci ACASA!

Construim mai mult decit locuințe, dezvoltam comunități pline de viață

Conceptul CityHome Residence

La CityHouse Residence, ne mândrim cu a fi mai mult decât dezvoltatori imobiliari; suntem creatori de cămine și comunități. Proiectăm fiecare casă ca un refugiu, un loc plin de siguranță și căldură, unde familiile se dezvoltă și trăiesc aventura vieții. Viziunea noastră nu se oprește la construcții, ci se extinde la crearea unor comunitati în care persoane cu viziuni similare își pot construi relații armonioase și durabile. Nu ridicăm doar constructii; ci așternem temelia pentru o viață plină de fericire, pace și împlinire.

Descoperă locuința visurilor tale

Explorați locuințele unde visele voastre își găsesc spațiul perfect.

Proiectele noastre

La CityHouse Residence, mândria noastră stă în faptul că nu construim simple locuințe, ci cămine ce definesc confortul, eleganta și viața intr-o comunitate vibranta. Fiecare proiect de-al nostru este o manifestare a viziunii noastre, creând un echilibru perfect între excelența arhitecturală, design-ul modern și o atmosferă caldă, acoglientă. În acest moment, ne concentrăm pe două dezvoltări de top: CityHouse Residence București și CityHouse Residence Brăila.

CityHouse Residence București

Descoperă o comunitate prosperă de locuințe moderne într-un cartier în plină dezvoltare, perfect pentru familiile tinere în căutarea confortului și comodității.

CityHouse Residence Brăila

Bucură-te de liniștea și confortul caselor noastre cu design inedit din Brăila, localizate în peisaje serene și propunând un stil de viață echilibrat aproape de facilitățile metropolitane.

Echipa CityHouse Residence

Echipa noastră, inima CityHouse Residence, reunește profesioniști dedicați care transformă viziuni în cămine de vis.

Site Supervisor
Cristian se asigură că fiecare casă respectă cele mai înalte standarde de calitate și...
Sales Consultant, Braila
Cu Vava ca ghid, veți descoperi esența a ceea ce înseamnă să numești un...
Sales Manager
Sub îndrumarea lui Mircea, veți identifica locuința care vi se potrivește cel mai bine...
Investment Manager
Misiunea lui Florin este să mențină legătura strânsă cu investitorii și să descopere proiecte...

Contactează-ne pentru a găsi locuința visurilor tale!

Ai întrebări sau dorești să afli mai multe detalii despre proprietățile noastre? Completează formularul de mai jos și unul dintre experții noștri imobiliari te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a face cea mai bună alegere în materie de locuință


Compare listings

Comparaţie